SEDEŽ PODJETJA

Jezero 97, 1352 Preserje

T: 01/363 30 33, F: 01/363 30 34

 

POSLOVALNICA ŽALE

Tomacevska c. 3, 1000 Ljubljana

T: 01/437 01 86, F: 01/437 01 87

KAMINI PORTALI VRTNI PROGRAM

 

Ponujamo izdelavo in namestitev oblog kaminov, masivnih portalov, okenskih okvirjev – ert ter klopi in miz. Poleg tega ponujamo struženje stebrov, vaz in drugih kamnoseških izdelkov. Vsi izdelki so na voljo iz različnih vrst granita, marmorja, apnenca in drugega naravnega kamna. Površinska obdelava izdelkov se lahko razlikuje glede na videz in namen uporabe, najpogosteje pa je polirana, brušena, štokana, krtačena ali kombinirana z različnimi obdelovalnimi tehnikami. Ponudba vključuje celovito rešitev, od dobave materiala in izdelave do namestitve.

  

KAKO DO KAMINA, PORTALA, KAMNITE KLOPI, MIZE ALI STEBRA?

  

Priporočamo vam, da nam svoje želje zaupate po e-pošti na naslovu zale@kamnosestvo-svete.si, lahko pa se osebno oglasite v naši poslovalnici na Tomačevski 3 v Ljubljani ali delavnici na Jezeru 97.  

 

Prisluhnili bomo vašim željam in vam pripravili skico izdelka skupaj s ponudbenim predračunom. Želeni termin obiska lahko sporočite po telefonu ali na spodnji elektronski naslov. Na vašo željo lahko izvedemo ogled na objektu in opravimo razgovor tudi na vašem domu. V primeru naročila bomo izvedli tudi montažo ne glede na oddaljenost.

 

 

Vse pravice pridržane ©, Kamnoseštvo Svete | Avtorji