SEDEŽ PODJETJA

Jezero 97, 1352 Preserje

T: 01/363 30 33, F: 01/363 30 34

 

POSLOVALNICA ŽALE

Tomacevska c. 3, 1000 Ljubljana

T: 01/437 01 86, F: 01/437 01 87

KUHINJSKI PULTI, KOPALNICE

 

Izdelujemo in nameščamo vse vrste kamnitih kuhinjskih pultov, od preprostih do kompleksnejših z izdelanim odcejalnikom ali koritom iz masivnega kamna. Za kopalnico vam po meri izdelamo klasičen pult iz kamna debeline 2 ali 3 cm, izdelamo pa lahko tudi kad za prhanje, kopalno kad in umivalnik iz po želji oblikovanega masivnega kamna. Vsi izdelki so na voljo iz različnih vrst granita, marmorja, apnenca in drugega naravnega kamna. Površinska obdelava izdelkov se lahko razlikuje glede na videz in namen uporabe, najpogosteje pa je polirana, brušena, štokana, krtačena ali kombinirana z različnimi obdelovalnimi tehnikami. Ponudba vključuje celovito rešitev, od dobave materiala in izdelave do namestitve. 

KAKO DO KUHINJSKEGA PULTA , KOPALNIŠKEGA PULTA ALI KAMNITE KADI?


Priporočamo vam, da nam svoje želje zaupate po e-pošti ali telefonu, lahko pa se osebno oglasite v naši poslovalnici na Tomačevski 3 v Ljubljani ali delavnici na Jezeru 97. Prisluhnili bomo vašim željam in vam pripravili skico izdelka skupaj s ponudbenim predračunom.
Želeni termin obiska lahko sporočite po telefonu ali na elektronski naslov Jezero 97 ali Poslovalnica Žale. Na vašo željo lahko izvedemo ogled na objektu in opravimo razgovor tudi na vašem domu.

V primeru naročila bomo izvedli tudi montažo ne glede na oddaljenost.

 

 

 

 

 

Vse pravice pridržane ©, Kamnoseštvo Svete | Avtorji