SEDEŽ PODJETJA

Jezero 97, 1352 Preserje

T: 01/363 30 33, F: 01/363 30 34

 

POSLOVALNICA ŽALE

Tomacevska c. 3, 1000 Ljubljana

T: 01/437 01 86, F: 01/437 01 87

NAGROBNI SPOMENIKI

 

Večnost in neminljivost kamna ponazarjata večno življenje. S spreminjanjem oblik skal poskušamo ustvariti oblike, ki ponazarjajo različne simbole življenja, smrti, večnosti … ali zgolj všečne oblike, ki jih namenjamo spominom na naše pokojne.

Pri nas vselej prisluhnemo željam strank. Skupaj poskušamo poiskati najoptimalnejše rešitve pri oblikovanju in izdelavi nagrobnih spomenikov ali pa se podredimo zamislim strank. Ponujamo tudi druge kamnoseške storitve, kot so popravilo grobov, izdelava napisov na spomenike ipd. Na tem mestu je predstavljenih samo nekaj primerov oblik nagrobnih spomenikov, ki jih ponujamo, seveda pa so vam na voljo številne druge oblike – od najpreprostejših do zelo zahtevnih. Tudi materialov za nagrobnike je lahko več vrst (granit, marmor, apnenec ...), uporabimo pa jih lahko v kombinaciji z odlitki iz brona, medenine in aluminija ali dodatkov iz stekla in nerjavnega jekla.

Da nagrobni spomeniki pričajo o kulturi družbe in času, v katerem so nastali, se zavedamo tudi v svojem podjetju. Zato veliko pozornosti posvečamo oblikovanju. S sodobnimi sredstvi, ki odražajo današnji čas in tehnološki napredek, poskušamo ohranjati elemente dediščine v vsebinskem in oblikovnem smislu. Več o poteku načrtovanja preberite na spodnji povezavi.
Različne vrste nagrobnikov, od sodobnih do klasičnih, izdelujemo izključno iz masivnih kamnitih elementov brez betonskih vložkov, saj lahko zgolj masiven kamen dolgoročno kljubuje vremenskim razmeram.

 

NAČRTOVANJE NAGROBNIKOV IN 3D-PREDSTAVITEV Z PROGRAMOM Comcut
Preberite več o načrtovanju in izrisu nagrobnikov >>

 

KAKO DO NAGROBNIKA?

Priporočamo, da se osebno oglasite v naši poslovalnici na Tomačevski 3 v Ljubljani ali delavnici na Jezeru 97. Prisluhnili bomo vašim željam in vam pripravili skico nagrobnika skupaj s ponudbenim predračunom.
Želeni termin obiska lahko sporočite po telefonu ali na enega od elektronskih naslovov. Na vašo željo , lahko ogled groba in razgovor opravimo tudi na pokopališču ali vašem domu.
V primeru naročila bomo izvedli tudi montažo, ne glede na oddaljenost.

Vse pravice pridržane ©, Kamnoseštvo Svete | Avtorji